Vi har åbent for nye medlemmer

Efter en lang periode med nedlukning er det nu endelig blevet muligt for os at træne udendørs. Det betyder samtidig, at vi igen kan tilbyde prøvetræning og tage imod nye medlemmer.

Har du eller dit barn lyst til at afprøve cheerleading, skal du blot booke en prøvetræning. Vi har hold i alle aldersgrupper, der tager imod begyndere. Hvis du har erfaring får du en prøvetræning på et øvet hold. Så om du er 4 eller 30 år, har erfaring eller ingen erfaring, det spiller ingen rolle. Vi finder et hold til dig.

Da vi på nuværende tidspunkt træner udenfor, skal du klæde dig i varmt tøj og ikke være bange for en god omgang frisk luft.

Under normale omstændigheder er vores træning fordelt på to lokationer, Energicenter Voldparken i Brønshøj og Rockets Hallen i Rødovre. Grundet nuværende restriktioner træner alle vores hold pt. i Rødovre. Træningen foregår lige ude foran hallen – på vores måtter og under halvtag. Og der er naturligvis mulighed for at benytte toilettet. Dette gør, at vi kan afholde træning stort set som normalt. Og du vil derfor til prøvetræning få et godt indblik i, hvordan en cheerleadingtræning foregår, blot udendørs.

Vi glæder os til at tage imod dig.