Kontingent i sæson 22/23:

Kontingent er forskelligt fra hold til hold og afhænger af antallet af undervisningstimer. Kontingent opkrlves månedligt og betales forud. På holdsiderne kan du se, hvor meget der betales i kontingent på de forskellige hold. Klik på det ønskede hold på denne side.

Indmeldelsesgebyr: Alle hold kr. 200.-. Indmeldelsesgebyret er et engangsbeløb, der betales ved indmeldelse.

På hvert hold betales desuden en sæson-startpakke hver sæson. På hold uden konkurrence dækker sæsonstartpakken en t-shirt og evt. en sløjfe og koster 350 kr. På konkurrencehold dækker sæson-startpakken også konkurrencelicens, musik og uniformsleje. På holdsiderne kan du se, hvad sæson-startpakken på dit ønskede hold koster og indeholder.

All inclusive: På konkurrencehold betaler du hvert måned et beløb til konkurrencer, der lægges oveni kontingentet. Beløbet dækker omkostninger til konkurrencer (herunder deltagergebyr, frokost og transport for udøvere over 8 år). Du får således hver måned en samlet opkrævning for kontingent og all inclusive. B

Der betales ikke kontingent i juli måned, men der vil stadig være aktiviteter i samt mulighed for at benytte Hallen.


Kontingentbetaling:

Indmeldelsesgebyr betales med kort ved indmeldelse. Herefter sendes opkrævninger til den mail, du har oplyst ved indmeldelse. Vi anbefaler, at du tilmelder dig betalingsservice.