Om Rockets

Rockets Cheerleaders er en forening, som sætter sporten cheerleading i højsædet. Vi dyrker cheerleading som en selvstændig sport på lige fod med for eksempel håndbold og gymnastik. Foreningen blev stiftet i januar 2009.

Rockets Cheerleaders’ formål er at gøre det muligt for medlemmer at dyrke cheerleading, skabe et socialt netværk omkring sporten, samt at udbrede kendskabet til sporten. Det er endvidere foreningens formål at udvikle medlemmernes lyst til at engagere sig og tage medansvar i foreningen. Vi vil gerne være klubben med de gladeste og mest motiverede udøvere.

Vi er Danmarks mest vindende cheerleadingklub med hold der deltager til DM, EM og VM.

Klubben er hjemmehørende i København (Brønshøj) og Rødovre og med mere end 200 aktive atleter er Rockets Cheerleaders blandt Danmarks største cheerleadingforeninger.

I foreningen er der 12 cheerleadinghold, der deltager i konkurrencer samt 3 cheerleadinghold, der ikke konkurrerer. Du kan læse om forskellen her.

Vi har hold for forældre/barn (2-4 år),  minor (4-8 år), peewee (8-12 år), junior (12-15 år) og senior (fra 15 år).

Rockets træner i Rockets Hallen i Rødovre samt på EnergiCenter Voldparken i Brønshøj. Mere information om vores træningssted findes på siden “Adresser/Træningssteder“.