Prøv cheerleading i forår og sommer 2021

 

Cheerleaderne, som du har set på tv, står klar til at byde dig indenfor.

I foråret og sommeren 2021 har vi mange tilbud til dig, der gerne vil prøve cheerleading. Samt til dig, der allerede kender cheerleading, og som gerne vil have mere.

Herunder kan du se en liste over dine muligheder og klikke dig videre til de relevante sider.

 

Sæson 21/22 starter d. 31. maj 2021

Vi starter den kommende sæson op allerede mandag d. 31. maj (uge 22). Det gør vi for at få mest muligt ud af sæsonen efter et år med mange begrænsninger og online træning.

Vi tilbyder hold for alle aldersgrupper og niveauer. Der er hold for dem, der aldrig har prøvet cheerleading før og for dem, der gerne vil træne 4 gange om ugen. Man kan starte til cheerleading, når man er 2 år og vores ældste udøvere er i 30’erne.

Du kan se alle vores hold her. Hvis du klikker ind på hvert hold, kan du se træningstider, kontingent mv.

Vi starter holdtræning i uge 22 og kører med almindelig træningsplan til og med uge 25.
I uge 26-31 (skolernes sommerferie) er der tilbud om holdtræning efter en særlig sommerplan. Planen meldes ud i juni. Sommerferiens træninger er et tilbud til dem, der elsker at træne og som ikke er på ferie. Du betaler ikke kontingent i juli måned.
Fra uge 32 går vi tilbage til normal træningsplan.

Det er ALTID muligt at booke en prøvetræning på et hold. Når du booker en prøvetræning, inviterer vi dig til det hold, vi tror vil passe bedst til dig. Du kan booke en prøvetræning på et hold her.

 

Åben træning uge 20 og 21

I uge 20 og 21 kan du komme og prøve cheerleading hos Rockets Cheerleaders.

Åben træning uge 20 for nye:

I uge 20 er der åben træning for børn/unge, der ikke har dyrket cheerleading før. Det foregår onsdag og fredag for dem, der er født i 2006-2013. Det er ganske gratis, helt uforpligtende og du skal blot dukke op i vores hal i Rødovre.
Hvis du bliver bidt af cheerleading, eller du gerne vil prøve det et par gange mere, kan du booke en prøvetræning på et hold. Prøvetræning foregår fra uge 20 og frem til uge 39 (på de fleste hold).
Du kan læse mere om åben træning for nye her.

Træning uge 21 for erfarne cheerleaders:

I uge 21 er der træning for dem, der har erfaring og som kunne tænke sig en plads på et hold i Rockets Cheerleaders. I slutningen af ugen får du svar på, hvilket hold vi kan tilbyde dig en plads på i sæson 21/22.
Læs mere her.

 

Always sportscamp lørdag d. 12. juni

Alle piger mellem 12 og 15 år er inviteret til Always Sportscamp lørdag d. 12. juni. Hvis du er 11, men bliver 12 i år, må du også gerne deltage. Campen er gratis. Mere info samt tilmelding kommer d. 2. maj.

Sommercamp uge 31

I sidste uge af sommerferien er der mandag-fredag sommercamp for børn i alderen 8-11 år. For kun 1200kr får du undervisningen i dagstimerne, mens dine forældre er på arbejde. Campen er både for børn uden og erfaring og med erfaring. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 

Nyt hold for de mindste samt deres voksne

I sæson 21/22 tilbyder vi for første gang et forældre/barn hold for de 2-4 årige, der har lyst til at lege, tumle og have det sjovt en time om ugen sammen deres mor, far, moster, bedstefar eller anden yndlingsvoksen. Holdet træner hver søndag formiddag. Du kan læse mere om holdet her.