2020 Cup

I sidste weekend var vi værter for 2020 Cup i Øst. Årets eneste konkurrence, som vi tog initiativ til og udviklede for at give både egne udøvere samt resten af Danmarks udøvere muligheden for at gøre det, de elsker allermest.
I løbet af tre dage havde vi – fordelt på 14 time slots – besøg af omkring 40 sjællandske hold med egne tilskuere i, mens Royal Cheer Aalborg lagde hal til deltagelse fra jyske og fynske hold.
Bevæbnet med mundbind, visirer, strikse regler og litervis af sprit fik vi afholdt et brag af en konkurrence 😷
Rockets Cheerleaders’ egne hold gik på gulvet med selvsikkerhed, glæde og vilje til at give den alt, hvad de overhovedet havde. Efter et helt års konkurrencetørke, var det tydeligt, at alle udøverne nød det. Rutinerne var imponerende sikre og der blev i den grad kæmpet for, at alt skulle køre.
Stort tillykke med de flotte præstationer!
To af vores hold måtte desværre – til stor frustration og mange tårer – udgå grundet isolation. Vi glæder os meget til at se dem på måtten til næste år.
I går fik vi resultaterne fra 2020 Cup.
For Rockets Cheerleaders blev det til 5 HIT ZERO rutiner samt hele 10 medaljer fordelt på cheerleading, group stunt og partner stunt. Vi er meget glade og stolte.
2020 Cup blev årets bedste oplevelse. Og vi er så taknemmelige for, at det lykkedes!