HOME

VELKOMMEN TIL ROCKETS CHEERLEADERS

Fire-n-smoke-600×400

Kom til gratis prøvetræning på et af vores mange hold

Discovery-600×400

Danmarks største og mest vindende Cheerleader klub

Apollo_DM2016_600x400

Danmarksmestre og vinder i 6 kategorier til DM 2016

Sputnik-600×400

Hold for piger og drenge fra 3 til 30 år.

Pioneer-600×400

Deltager til DM, EM og VM

Shooting-Star-600×400

Dyrk en ny upcoming og sej sportsgren
og få nye venner

Curiosity-600×400

4 senior hold, 5 junior hold,
3 peewee hold, 1 Minor hold, 6 spring hold

WEB-600-400

Rockets Cheerleaders er hjemmehørende i København og Rødovre og med mere end 300 aktive atleter er Rockets Cheerleaders Danmarks største Cheerleader forening.  Alle hold i klubben er konkurrencehold, og vores dygtige udøvere deltager hvert år til store begivenheder og konkurrencer, herunder til DM, EM og VM.

Rockets Cheerleaders er kåret som årets klub i 2011 og 2013, nomineret til årets forening i 2014 af DGI Storkøbenhavn og så er vi Danmarksmestre i flere kategorier.

Rockets Cheerleaders træner på EnergiCenter Voldparken og i Rødovre og vi har adgang til de mest morderne træningsfaciliteter med fuldt konkurrencegulv, airtrack, spotting, tumbling og twisting system m.v.

Susan_Tyskland_web

SÆSON 16/17

 

Se her hvilke hold, der har ledige pladser

Under HOLD kan du læse om de 14 cheerhold, vi tilbyder. Herudover har vi flere springhold. Vi tilbyder træning for børn, unge og voksne. I alle aldersgrupper har vi hold på alle niveauer – fra begynder til elite.

Vores begynderhold er åbne for alle, her er der ingen krav – udover et smil på læben til træning. Øvede og elitehold har tryouts i august, og på disse hold skal du udtages for at deltage.

I løbet af de sidste 7 sæsoner har vi sendt vores udøvere afsted til 38 konkurrencer, det er blevet til ikke mindre end 167 medaljer og vi har haft udøvere på landsholdet siden 2011.

Da alle vores hold er konkurrencehold, er det obligatorisk at møde til hver træning.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvilket hold, du skal starte på. Vi har helt sikkert et hold til dig.

Du kan indmelde dig her

NYE HOLD PÅ VESTERBRO UNGDOMSGÅRD

I samarbejde med Vesterbro Ungdomsgård åbner Rockets Cheerleaders følgende 5 nye hold med start i januar 2017.

Læs mere om de nye hold og hvordan du kan komme til prøvetræning her.

DANMARKSMESTRE

Ved DM 2016 blev Rockets Cheerleaders Danmarksmestre og vandt guld i 6 kategorier ud af 12. Herudover blev det til 6 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje.

Bliv Cheerleader hos Rockets Cheerleaders. Vi har netop åbnet for tilmelding for nye medlemmer og vi søger drenge og piger i alle aldre.

Kom til prøvetræning på et af vores mange hold. Kontakt os på info@rocketscheerleaders.com

VIDEO FRA DM 2016

Rockets Cheerleaders vandt 7 guld, 5 sølv og 1 bronze til DM 2016. Se Rockets Fire ‘n’ Smoke.

HVAD ER CHEERLEADING

Cheerleading er en af de hurtigst voksende sportsgrene. Cheerleading er en holdsport, der kræver teknik, styrke, smidighed, og timing. Til konkurrencer, herunder DM, EM og VM, konkurrerer holdene mod hinanden med koreograferede shows. Rutinerne indeholder blandt andet pyramidestrukturer, kast, spring, akrobatik, cheers, dans og specielle motions. En cheerleader skal altid smile, vise gejst, styrke og energi, som skal smitte af på publikum. Cheerleading er en sport for piger og drenge i alle aldre.

BLIV EN RAKET!

Bliv medlem af Rockets Cheerleaders. Lær en ny upcomming sportsgren, få nye venner og ha’ det sjovt. Læs mere her>> 

INFORMATION OM SÆSONSTART

Vi har ledige pladser på flere af vores hold. Se hvilket hold som passer bedst til dig og kontakt os for at komme til prøvetræning.

BOOK OS

Mangler I et festligt indslag til en fødselsdag, firmafest, julefrokost, konfirmation eller anden event?

Rockets Cheerleaders kan levere et flot og underholdningsrigt show med ægte amerikansk cheerleading. Vi har et bredt repetoir at vælge mellem og tilrettelægger alle optrædener så det passer til netop dit arrangement uanset om det er et privat arrangementFirma arrangement eller forenings arrangementKontakt os her>>