Info om DM 2020

 

Arrangør af DM 2020: DAFF og Aarhus Tigers Cheerleaders

Dato: Lørdag d. 28. marts 2020

Venue: Ceres Arena, Stadion Allé 70, 8000 Århus C (www.parkarena.dk)
Der er mange parkeringspladser ved og omkring Arenaen. Der er særskilt parkering til busser. Kom gerne i god tid.

Opvarmningen foregår i idrætshal lige ved siden af konkurrencehallen.
Omklædningsrummene vil være markeret med klubbernes logoer, så man må kun benytte de omklædningsrum, som Rockets Cheerleaders er tildelt.

Deltagende hold fra Rockets:
Sputnik
Universe
Shooting Star
Apollo
Discovery
Gravity
Fire N Smoke
Mercury
Pioneer
Curiosity
Starcommand (Freestyle Pom)

Forældrekaffe: 4. og 5. marts
Begge dage fra kl. 16:45 – 19:15. Her kan du komme og stille alle de spørgsmål du måtte have, i forbindelse med DM. Det er Debbie fra bestyrelsen (som også er teammom på Sputnik) der står for det, men der vil måske også være andre teammoms til stede, som også kan svare på spørgsmål. Der er ingen tilmelding nødvendig, det fungerer som et ”Åbent Hus koncept”, så man dukker bare op. Find evt. også begivenheden på Facebook i vores grupper ”Proud to be a Rocket” under begivenheder.

Generalprøve DM: Lørdag d. 14. marts i Rockets Hallen.
Kom og vær med til at sende vores hold godt afsted til DM.

Mødetid udøvere: 11.00 (med mindre man får andet at vide af trænerne).
Dørene åbner: kl. 14.00
Generalprøve start: kl. 14.30
Generalforsamling: kl. 16.00 (ca.)

Pris for publikum: 30 kr. Der kan betales kontant eller via MobilePay 178608.
Der bliver lavet kaffe-kage-bord, hvor du kan købe lidt godt til ganen samt fine glimmerscrunchies. Du kan også købe lodder i vores amerikanske lotteri, hvor du kan vinde præmier.
Hvis nogen vil komme med en kage eller donere præmier til vores amerikanske lotteri, vil vi blive meget taknemmelige.
https://www.facebook.com/events/949418082119084/

Dresscode ved DM:
Vi vil gerne pointere vigtigheden i at alle udøvere rejser i klub T-shirt (samt evt. hoodie hvis man har sådan en), samt at alle udøvere har fuld uniform, sko og sløjfe på under indmarch og præmieoverrækkelse. Ingen tasker, halstørklæder eller trøjer medbringes her. Resten af dagen må man gerne have Rockets hoodie, Rockets t-shirt, klub t-shirt og sorte bukser på.

Vi opfordrer stærkt alle fans til at iføre sig vores fan T-shirt, så vi kan være ens på tilskuerrækkerne. Det giver en fin signalværdi, og viser at vi står sammen som klub Desuden er det nemt for vores dejlige udøvere at få øje på deres fans nede fra gulvet, når alle er ens. Se mere om hvordan du får fat i en af de eftertragtede t-shirts lige her : https://rocketscheerleaders.com/webshop/?fbclid=IwAR3u72ovQa7ZBDXZNHgGvYhqK8lb-6xAZmVQ-VG0v-FlWyU_yGj5UbEi4Xc

Afsluttende klubbillede:
Efter præmieoverrækkelsen skal alle klubbens udøvere samles for at få taget et fælles klubbillede. Trænerne vil give besked om hvor i løbet af lørdagen. Hold-, gruppe- og solobilleder tages efter klubbillede.

Arrangørerne gør opmærksomme på, at der ikke vil være en fotograf til stede til at tage holdbilleder i opvarmningshallen, men at der vil blive lavet et område, hvor man selv kan tage billeder.

Pris for deltagelse:
Deltagergebyret, licens, bustransport og overnatning på skolen er dækket ind via vores All Inclusive model. Der kommer således ingen opkrævning ud. i forbindelse med denne konkurrence., med undtaget vores senior level 4 hold, Mercury, som ikke er indbefattet af All Inclusive. Udøvere på Mercury vil modtage en opkrævning.

Sputnik står selv for transport og overnatning.

Bustransport og overnatning på skole kan tilkøbes af både børn og forældre – ikke kun på Sputnik, men generelt gælder dette tilbud for alle i klubben. Det koster 495,- for en plads i bussen tur/retur samt overnatning på skolen. Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Vi melder ud, når alt er udsolgt.

Du sikrer dig en plads i bussen/ en overnatning på skolen ved at overføre det pågældende beløb på Mobilepay til klubben på 178608. I kommentarfeltet skriver du barnets navn, barnets hold, samt hvem du bestiller til. ”Ida Madsen, Sputnik, mor Lone”.

Tag kontakt til bestyrelsen hvis du har brug for hjælp.

Sidste dato for booking af plads er d. 17/3.

Afgang med bus:
Klubben kører i busser i samlet flok fra Rockets Hallen i Rødovre, til skolen vi skal overnatte på. Vi mødes ved Rockets Hallen fredag d. 27/3.

Mødetid for peewees og den ene halvdel af juniorerne er kl. 14:50 og afgang kl. 15:10.
Mødetid for den anden halvdel af juniorerne og seniorerne er kl. 16:00 med busafgang kl. 16:20.

Det er ikke muligt selv at vælge hvilken bus man som junior vil med, dette vil blive meldt ud sernere, når busplanerne er lagt.
Der vil være teammoms til stede for hvert hold, som hjælper med at holde styr på udøverne fra deres ankomst til der er afgang. Find den teammoms der er tilknyttet dit/dit barns hold.

Ankomst ved Rockets Hallen igen lørdag aften. Vi kører direkte efter klubbillede og regner med at være hjemme omkring kl. 00. Der vil blive opdateret i ”Proud to be a Rocket” Facebookgruppen løbende, så I som forældre kan holde jer opdateret.

Det er ikke muligt at parkere eller holde ind til siden på pladsen foran Rockets Hallen. Busserne kan kun komme til, når der er fri bane. For at jeres børn kan komme afsted med bussen til tiden og for at jeres biler skal undgå ridser, bedes I derfor parkere et andet sted.

Giv besked til din træner senest 1/3 2020, hvis du ikke skal med bussen ud og/eller hjem.

Overnatning på skolen:
Indkvartering sker på én af flg. Skoler (vi har endnu ikke, af arrangøren, fået at vide hvilken):

Tranbjergskolen, afdeling Kirketorvet, Kirketorvet 22, 8310 Tranbjerg (7 km fra Arenaen)
Kragelundskolen, Parkvej 18, 8270 Højbjerg (2 km fra Arenaen)
Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé, Grønløkke Allé 9, 8310 Tranbjerg (7 km fra Arenaen)

Udøverne bliver transporteret fra skole til Arena i busser lørdag morgen.
Giv besked til din træner senest 1. marts hvis du ikke overnatter på skolen.

Oversigt over de vigtigste ting at huske:
Sorte bukser
Rockets T-shirt/ klub T-shirt
Rockets hoodie (hvis man har)
Uniform
Cheersko
Undertøj og sokker
Sygesikringskort
Sløjfe
Makeup
Luftmadras
Sovepose
Skiftetøj til at køre hjem i
Madpakke på vej ud, lommepenge til mad på vej hjem

Husk at skrive navn eller sætte navnemærker i tøjet (på nær uniformen). Det er en umulig opgave for trænerne at holde styr på hvem der ejer hvad, når alle fra klubben stort set har ens tøj på.

Vi vil gerne opfordre til, at udøverne selv er med til at pakke deres taske. Vi har de sidste par år haft lidt udfordringer med, at taskerne er pakket som et tetris spil af forældre der vil deres børn det bedste. Men det resulterer desværre i, at børnene ikke selv kan pakke deres tasker lørdag morgen, og vores trænere må bruge unødig lang tid på at pakke børnenes tasker for dem. Det bliver en stresset morgen for både udøvere og trænere.

Frokost lørdag: Alle der har bestillt frokost får udleveret madbilletter af deres trænere.

DM t-shirts: Alle der har bestillt DM t-shirts får udleveret den af et bestyrelsesmedlem på dagen. Der vil blive lagt et opslag op i ”Proud to be a Rocket”-gruppen på Facebook omkring hvad tid, hvorhenne og hos hvem t-shirten kan afhentes.

Entre for publikum:
Billetpriserne til dette års DM er:
Entré voksne i forsalg (online) 125 kr. + gebyr
Entré børn (6 – 14 år) i forsalg (online) 75 kr. + gebyr
Entré voksne i indgangen: 160 kr
Entré børn (6 – 14 år) i indgangen: 85 kr
Børn 0-4 år er gratis ifølge med voksne.

Billetsalget er startet, og link til online billetsalg finder du lige her: https://daff.safeticket.dk/58546/DM_i_Cheerleading_2020?fbclid=IwAR3pi3FsHfdbgGG7MmKm7l_4p1oO_q727rREFqOo507BK4aKahR_AOdIOxM (husk at vælge Rockets fanområde). Ved problemer med bestilling, er det arrangøren der skal kontaktes, ikke klubben.

Registrering af udøvere:
Alle udøvere skal ved registrering til DM fremvise legitimation, husk derfor at medbringe sundhedskort (sygesikringsbevis). Registrering sker ved check in på skolen fredag aften. Udøvere der ikke overnatter på skolen skal aftale med deres træner hvordan de registreres.

Opbakning:
Vi vil gerne opfordre til, at man som både udøver og fan bakker op om, og hepper på ALLE hold i Rockets. Vi er Danmarks største klub og vores udøvere fortjener al den opbakning de overhovedet kan få. Derfor ser vi gerne at ALLE forældre og fans møder op i den sorte Rockets t-shirt og hepper for fulde lungers kraft. Det GØR faktisk en forskel for udøverne på gulvet og det giver dem en bedre oplevelse. For at gøre det lettere for jer at vide hvornår i skal sidde klar, vil der, når vi modtager tidsplanen fra arrangørerne, blive lavet en samlet liste over vigtige tidspunkter. Vi ved det er en lang dag, men vi håber at I vil give ALLE klubbens hold en masse hepning med på vejen J

Smykker:
Man må under ingen omstændigheder bære smykker under konkurrence. Alt skal ud/ af, ellers vil der blive givet strafpoint. Dette gælder også, om udøveren lige har fået lavet et hul i ørerne. Det er forældrenes/udøvernes eget ansvar at tage smykker ud, inden man mødes til warm up.

Ved spørgsmål: kontakt din træner eller bestyrelsen ved at fange en af os i hallen eller skrive til vores mail: bestyrelse@rocketscheerleaders.com

Mvh Rockets Cheerleaders