Træningstider onsdag d. 21/4 til søndag d. 23. maj

 

Kære raketter

Fra på onsdag d. 21. april får vi endelig lov til at rykke træningen indenfor for de fleste hold. Det glæder vi os utrolig meget til, og det betyder, at alle hold kan vende tilbage til deres normale træningsdage. Og der er sikkert mange, der knap kan huske de normale træningsdage, da vi nu i mange måneder har kørt efter en alternativ plan.

Nederst i mailen kan du se træningsplanen, der gælder pr. 21/4 og resten af sæsonen. Planen dækker de faste træningstider. Eventuel ekstratræning og forlængede træningstider er I blevet / vil I blive informeret om af jeres trænere.

Vær opmærksom på, at der i uge 20 bliver afholdt sommerafslutninger på holdene. Derfor kan tiderne i den uge godt se en smule anderledes ud, men trænerne vil naturligvis prioritere, at afslutningerne finder sted på de normale træningsdage. Vi er også opmærksomme på pinse og eventuelle konfirmationer.

I uge 21 bliver der afholdt træning for de nye aldersgrupper. Dette kan du læse mere om i mailen udsendt søndag d. 11. april. Flere detaljer og detaljeret plan for uge 21 følger.

Vi ønsker alle hold en god opstart på indendørs træning.

Mange hilsner fra bestyrelsen