Åben træning i uge 36

I uge 36 er der åben træning på hold i alle aldersgrupper. Det er ganske gratis og uforpligtende at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig, du kan bare dukke op. Åben træning er din mulighed for at komme og afprøve sporten og få god motion. Der vil være flere andre, der ikke har prøvet sporten og vi tager træningen i et stille og roligt tempo, hvor alle kan følge med.

Hvis du efter den åbne træning har lyst til at prøve mere, kan du booke en prøvetræning på et hold eller melde dig ind. Vi har hold til alle aldersgrupper og niveauer, og vi har helt sikkert et hold for dig.

********************************

Herunder kan du se, hvor og hvornår din aldersgruppe har åben træning.

Cheerleading:

Mandag d. 2. september kl. 17.30-19: årgang 2012-2016 (ECV)

Tirsdag d. 3. september kl. 17-19: årgang 2004-2007 (Rockets Hallen)

Onsdag d. 4. september kl. 17-19: årgang 2008-2011 (Rockets Hallen)

Torsdag d. 5. september kl. 19-21: årgang 2003 og tidligere (Rockets Hallen)

Torsdag d. 5. september kl. 20-21.30: Årgang 1990 og tidligere (Rockets Hallen)

Freestyle Pom:
Torsdag d. 5. september kl. 19.30-21.00: Årgang 2007 og tidligere (ECV)

********************************

Adresser:
Energicenter Voldparken, bevægelsessalen
Indgang fra Åkandevej 31
2700 Brønshøj

Rockets Hallen
Rødovrevej 247, bagsiden af bygningen
2610 Rødovre

********************************

Rockets Cheerleaders

Rockets Cheerleaders

Cheerleading er en blanding af akrobatik, springgymnastik og lidt dans. Det er en sportsgren, hvor der er stor fokus på samarbejde og sammenhold. Det er en alsidig sportsgren og der er plads til alle. Om du er høj, lav, bred eller smal, spiller ingen rolle. For i cheerleading skal vi bruge alle slags mennesker og alle bliver en vigtig del af holdet og fællesskabet.

Freestyle Pom er en nyhed indenfor dansk cheerleading. Det er en dancekategori, hvor man laver koreografi med pom pon’er. Freestyle pom henter inspiration fra andre dansestilarter og har samtidig de skarpe arm-motions fra cheerleading.

Flere af vores hold deltager til nationale konkurrencer enten som konkurencehold eller opvisingshold. Dette gør vi fordi, konkurrencerne giver udøverne store oplevelser og skaber et helt unikt bånd blandt udøverne. Udøverne deltager naturligvis på et niveau, der matcher deres erfaring.

Kunne du tænke dig at vide mere om cheerleading og klubben, kan du kigge dig omkring her på hjemmesiden eller skrive til info@rocketscheerleaders.com

Vi håber på at se dig i uge 36.